Så var det de där rutinerna då…

Allt i rutinväg som fanns pre-Sintra är som bortblåst och det märks nu efter sommaren, som i sig också stjälper fasta rutiner, att vi behöver hitta rätt igen. Det är träningar, valpkurser, jobb och allt ”det där andra” som måste till. Allt ”det där andra” är det som är utmaningen. Träningen, valpkurs och jobb/skola har liksom fasta tider som måste följas med det har inte ”det där andra”. ”Det där andra” är det som samtidigt måste flyta för att hemmet ska funka. Det behöver finnas mat hemma. Det behöver finnas rena kläder. Om det är hyfsat städat hemma är det i sig också rätt bra. Ovanpå det kommer dessutom trädgården. Det är tur att vi inte har någon arkitektplanerad trädgård som behöver skötas minutiöst men lite tid skulle den nog må bra av. Bland annat behöver vi nog fylla igen en del hål som Sintra har grävt… Och den ansning som Sintra gör av buskar räcker inte men visst är det postivt att hon försöker vilja hjälpa till.

Steg för steg ska det nog bli ordning och först steget blir att återigen försöka bestämma en fast dag att handla på. Det innebär i sig att vi dagen innan behöver sätta oss ner och planera en veckomatsedel. Sedan var det tvätten då. Tvättar gör vi men allt som oftast blir den rena tvätten liggande i tvättstugan. Det verkar vara så att ”någon” inte lägger in kläder och annat där det ska vara. En positiv bieffekt
till det har i och för sig varit att de där kläderna som man har liggande underst i garderoben plötsligt blir synliga och används. Utan att ha köpt något känns det ändå nästan som att man har nya kläder 🙂

Nej – nu är det skärpning som gäller! Ordning och reda ska det bli! Ska vi säga att vi börjar på måndag… Omedelbart!

En reaktion till “Så var det de där rutinerna då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s