Grått, gråare, gråast

Vi verkar inte gå mot någon vit jul i år och nu är de varma plusgraderna till och med tillbaka igen. Vi kanske inte skulle ha hängt ut sommarjackorna och tagit inte vinterjackorna igår? Vi drog ut på det i det längsta men har ju haft kallt och krispigt ett tag så det kändes som det var dags. Nu visar väderprognoserna framåt på upp till 12 (!) grader i helgen. Då är det inte riktigt läge för dunjacka…

Skärmklipp

Trots varma grader och regn som hänger i luften tänker jag inte klaga på vädret. Ja, försöka i alla fall. Jag kan ju ändå inte göra något åt det. Istället gör jag vad jag vad jag kan för att mysa till det inomhus och en eller flera nya ljusslingor kan ha dykt upp på utsidan också.

Undra om det inte blir ännu lite mysigare med en mugg med varm glögg efter träningen? Och en lussekatt eller två…

 

3 reaktioner till “Grått, gråare, gråast

  1. Ja idag hade vi samma temperatur som när vår dotter gifte sig 25/7 i år……Lite förbannad på denna”gråa ullkofta”som ligger som ett lock,är såå trött på att inte se klar himmel.Ska inteklaga,vi kom hem e en månad i Asien/Aus,men ändå….Kul att se”Philip ”the prince”trivs så bra hos er,det är modigt att ta en äldre hund(vi har gjort det/dottern fick en 7 årig schäfer via blocket,+lite andra adoptions vovvar….)

    Gilla

    1. Ja, Philip har verkligen hittat rätt och på vägen hjälpt oss med sorgen efter Sintra. De senaste veckorna verkar han verkligen ha ”landat” och är mycket mer avslappnad. Jag är störtkär i honom och fortfarande grymt imponerad över det beslut hans tidigare familj tog. Det är inte alla hundar förunnat att få ha två familjer som gett honom så mycket kärlek.

      Gilla

Lämna en kommentar