Tios Googlar man mannen som har allt dyker det upp bilder pĂ„ min manđŸ˜±đŸ˜‚ SkĂ€mt Ă„sido. Vi Ă€r nog mĂ„nga som köper det vi vill ha men det försvĂ„rar helt klartvid födelsedag och jul. Vad köper man till nĂ„gon som har Allt?

3 reaktioner till “Tios Googlar man mannen som har allt dyker det upp bilder pĂ„ min manđŸ˜±đŸ˜‚ SkĂ€mt Ă„sido. Vi Ă€r nog mĂ„nga som köper det vi vill ha men det försvĂ„rar helt klartvid födelsedag och jul. Vad köper man till nĂ„gon som har Allt?

  1. Hej Lisa ,han vill inte ha nÄgot som inte inkluderarar dig , jag lovar dig. Bjud pÄ en god middag dÀr du Àr med ,hemma eller ute pÄ restaurang . Gör det till nÄgot Speciellt för er bÄda . Och glöm inte hÀlsa frÄn mig/ ha det gott / Thomas

    Gilla

  2. Är lite nyfiken pĂ„ vad det blev?
    SjĂ€lv blev det lite sisĂ„dĂ€r… Brukar försöka satsa pĂ„ en ”dyr” julklapp som man kanske inte köper till sig sjĂ€lv. Men i Ă„r fick mannen smĂ„ saker. KĂ€ndes nĂ€stan som han inte fick nĂ„got. Men en ny necessĂ€r, en ny trĂ€ningsvĂ€ska och en ryggkliare i mĂ€ssing. Han verkar mest nöjd av ryggkliaren 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s