Om mig och min blogg

Född Västgöte, uppvuxen utomlands, nu inflyttad och rotad västkustbo. Stolt mamma till tre vuxna döttrar, gift med min älskade make sedan 1990.

Sommartid är segling ett stort intresse och vintertid händer mycket annat kul. Gillar att träna, fotografera och att vara utomhus. Befinner mig mitt i livet med vuxna barn och allt vad det innebär. Livet är ett äventyr och jag försöker njuta av det, varje dag.

16 sept 2018 förändrades livet (och bloggen) då jag drabbades av en stroke

Vill du blir jag glad om du lämnar en hälsning.

Välkommen tillbaka!

7 reaktioner till “Om mig och min blogg

 1. Hej Lisa,

  Fin blogg du har gjort! Eller gör, kanske är mer rätt, för den lever kanske sitt eget liv. det gör mina bloggar iaf 🙂

  Kul att du hittade min mikumaria-blogg! Och att vi har samma musiksmak, hur kan man inte gilla Takida? Särskilt den liveinspelningen, helt otroligt fin!

  Trevlig helg,
  önskar Maria på MIKU
  mikumaria på Skype, Twitter och Bloggy

  Gilla

  1. Ja – bloggen verkar leva sitt egen liv. Sommartid blir det mycket båtliv och segling, nu har det varit väldigt mycket handboll och däremellan lite allt möjligt. Ungefär som det där kontrollerade kaoset jag brukar nämna…

   Men det är ju så att man ska njuta av livet – det går ju inte i repris!

   Önskar dig en trevlig helg och välkommen tillbaka!

   Gilla

 2. Hej Lisa!
  Tidigare i våras släppte vi på Sjöräddningssällskapet vår allra första reklamfilm. Tack till alla er som spred den, över 19000 har redan sett den. Nu kommer nästa film. Den här gången är det en kort dokumentär om en riktigt dramatisk kväll till sjöss. Hjälp oss gärna att sprida filmen!

  Från larmrapporten: ”Segelbåt på grund vid Hallskär, sydost Nämdö. Hård vind. Risk att båten slås sönder mot klipporna. Larmet går 21.59 och räddningsbåt Björn Christer skickas ut med fem mans besättning”.
  I den här kortdokumentären skildras en födelsedagsfest på en segelbåt i Stockholm skärgård. Kvällen blev dramatisk och slutade i sjönöd. Nu möts räddaren och de räddade igen och berättar hur det kändes den natten i storm och mörker. Filmen är gjord av dokumentärfilmarna Torbjörn Martin och Roozbeh Behtaji och spelades in ihop med räddningsstationen på Dalarö.

  Bästa hälsningar & glad sommar!
  Jessica Nauckhoff, Kommunikationsansvarig på Sjöräddningssällskapet

  Den här texten kan du använda när du sprider filmen (om du vill):
  I den här kortdokumentären skildras en födelsedagsfest på en segelbåt i Stockholm skärgård. Kvällen blev dramatisk och slutade i sjönöd. Nu möts räddaren och de räddade igen och berättar hur det kändes den där natten i storm och mörker. Se den här!

  Gilla

 3. Vart in och läst om din halgusvalgus operation . Har nyss gjort en jag med. 4 veckor sedan. Intressant o se hur det gick för dig under tiden det läkte.mvh Birgitta

  Gilla

  1. Hej! Ja, det var min version. Nu – två år senare springer jag min första halvmara (om 10 dagar). Det hade jag aldrig kunnat göra före operationen. Lycka till med din rehab.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s