Vägen till vårt nya kök – del 5

Telefonen ringde och snickaren som ska projektleda köksrenoveringen var i krokarna och undrande om vi var hemma. Efter att ha lyssnat med honom om en annan tid och förstått att det i så fall skulle dröja nästan två veckor var det bara att stuva runt och fixa så att vi kunde åka hem en stund för mötet. Att vänta två veckor skulle göra att det knappt fanns några marginaler i tid innan köket kommer så vi ville inte chansa.

Det kändes bra när han lämnade mötet. Att han var bra har vi fått höra av vännerna som renoverade köket i höstas och hade honom som projekledare och snickare så vi bad faktiskt specifikt om honom. Och några små justeringar hittade han som behövde ordnas med i beställningen. Det enda han inte ville uttala sig om är väggen som ska rivas. Eventuellt går inte balken genom hela huset och då behöver vi förstärka väggen med pelare. En specialsnickare kommer nu att ta kontakt med mig för att öppna väggen på några ställen så att alla fakta finns när väggen sedan ska rivas.

Nu känns det ännu mer på riktigt.

Följ den spännande fortsättningen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s