Nyfiken i en strut

Jo, jag får ju lite statistik för bloggen. Typ hur många besökare jag haft en dag, vilka inlägg som lästs och från vilka länder besökarna (ni) kommer. Läskigt? Storebror ser dig? Absolut men ändå väldigt anonymt. 

  
Nu är det så att jag av naturen är hemskt nyfiken. Vem är du, var bor du och hur hittade du hit? Det tycker jag hade varit jätteroligt att få veta. Självklart på ett lagom anonymierat sätt. 

Om jag ber snällt? 

Jag menar, ni vet ju en del om mig redan ju… 😉

5 reaktioner till “Nyfiken i en strut

 1. Hej, katarina heter jag. Bor på en ö på ostkusten men tycker att västkusten är bättre! Spenderat många somrar i Lysekil med omnejd. Hittade till din blogg m a a din hallux valgus operation, problem med det jag med. Älskar dina foton från havet, längtar till sol o värme, en bristvara på den här sidan Sverige. Ha en skön sommar☺

  Gilla

  1. Tack! Klart sommaren kommer bli härlig överallt! Det gäller bara att njuta av den så fort den visar sig. Min hallux valgus har blivit så mycket bättre även om foten fortfarande är svullen. Tack för att du berättade om vem du är och ha en underbar sommar!

   Gilla

 2. Hej! Jag är en glad jurist i Uppsala som hittade till dig via Fitterbittan. Har ett fyrbent yrväder på tio veckor här hemma så jag läser gärna om Sintra och Gnista.
  Dina bilder är alltid fantastiska och jag älskade verkligen det du skrev till maken på er bröllopsdag ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s