Det här med att läsa böcker på iPad:en

Maken visade mig att jag kunde låna e-böcker på biblioteket och sedan läsa dem direkt i min iPad. Det är verkligen hur smidigt som helst. Via e-lib hittar jag mitt lokala bibliotek där jag genom att ange mitt lånekortsnummer kan låna upp till tre böcker. Böckerna har jag sedan tillgång till så länge som lånetiden löper och därefter ”lämnas de tillbaka” automatiskt. Läsaren jag använder för att läsa dem är Bluefire reader

Plötsligt har jag börjat läsa böcker igen… Senaste lånet gjorde jag idag 🙂 Nu har jag 501 sidor Kepler framför mig.

20111118-142918.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s