En lördag i lagom tempo. 

Periodvis kändes det som att vi var på väg över Atlanten under natten till lördagen. Båten gungade från sida till sida i vindbyarna som toppade på 17 m/s. Att det skulle lugna sig under lördagen visste vi dock och maken och kompisen, som skulle segla Pater Noster Race med kompisens båt, såg fram emot rolig segling om än i lite skumpig sjö. Vi ”fruar” skulle få en riktigt fin dag i Skärhamn medan vi väntade in dem. 

Vid halv åtta åkte ”grabbarna” och vi andra somnade om en stund till. Bättre start på en lördag kunde det inte ha blivit. Lördagen fortsatte sedan i samma lunk och vi strosade runt, lunchade på tapas och rosévin och tittade sedan på målgången i seglingstävlingarna för att sedan ansluta till grillbuffén som vi hade köpt biljetter till. Vissa dagar är det liksom riktigt bra att sitta på en brygga, äta mat på papperstallrikar och dricka rödvin ur plastglas. Igår var helt klart en sådan dag. Möjligen att vi saknade några grader på temperaturen. När kommer värmen liksom? 

Innan vi, precis som alla andra, landade framför Melodifestivalen blev jag upphissad i masten. Den här gången för att fotografera med stora kameran. Nästa gång vill jag nog ännu högre upp. 

  
En härlig dag med ett kul slut. Klart att Mums Måns skulle vinna, även om jag gillade Australiens bidrag riktigt bra också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s