Aj, ont, uj

Det blev som jag trodde!

Varje gång jag vände mig om i sängen i natt vaknade jag. Minsta rörelse kändes. Inte blev det bättre av att jag var tvungen att ta mig upp ur sängen och röra på mig. För att inte tala om varje gång jag nu sätter mig ner eller reser mig upp från en stol.

Man kan verkligen ifrågasätta om det där med träning är bra när det gör så ont efteråt.

Men – skam den som ger sig och egentligen gillar jag träningsvärk. På ett knäppt sätt. Har jag träningsvärk känner jag mig vältränad, smal och snygg. Så det så!

En reaktion till “Aj, ont, uj

  1. Jag är lite fundersam över om jag verkligen tog i så mycket som jag borde gjort i tisdags, för såå ont har jag inte haft. Fast jag var iofs väldigt noggrann med stretching som avslutning på passet + ett 16-minuters qi gong-pass när jag kom hem. Det är verkligen värsta bästa grejen som totalstretching.

    Men det allra mest märkliga är att jag tänker lägga in ett extrapass imorrn, jag som skulle gå ut mjukt och bara träna på tisdagspassen… :p

    Visst är det så att man känner sig lite extra fräsch och fit när man har den där träningsvärken!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s