Tre borde väl räcka

Nej, sko efter sko av sommarskorna som jag provade var för trånga på den opererade foten. Foten ska enligt läkarna vara svullen ett tag nu och ett tag innebär ett par tre månader tyvärr. 

Men så plötsligt var det en som funkade och jag blev löjligt lycklig. En gammal Teva-sandal. 

  
Det syns ganska tydligt hur mycket mer svullen högerfoten är på knäppet över framfoten…

Men. Nu har jag tre par skor att alternera med i sommar. Två än så länge. Ett par bruna:

  

 Teva-sandalerna och så de silvriga som jag hoppas kommer i början på nästa vecka. 

  Sett till skorna verkar jag tro på en varm sommar utan regn. 

…jo, jag ska unna mig en pedikyr vilken dag som helst nu… 

3 reaktioner till “Tre borde väl räcka

 1. Hej, har läst dina inlägg om operationen med intresse eftersom jag också har hallux men på vänster fot. Har dock inte ont av den men alla skor blir ju mer eller mindre förstörda. Ditt resultat ser ju riktigt bra ut, knölen har ju nästan försvunnit helt. Är du nöjd so far?

  Gilla

  1. Det är jag. Det syns tydligt nu att knölen är borta. Visst, det kommer att ta tid innan svullnaden lägger sig och jag kan ha vanliga skor och rörligheten lär också dröja. Men – jag ångrar absolut inte att jag gjorde operationen. Nu hade jag ju ont i knölen så det var därför jag gjorde ingreppet. Det man ska ha klart för sig är att sjukskrivning och konvalescens är bra mycket längre än man tror. Jag går snart in på sjätte veckan.

   Jag ska skriva ett ordentligt inlägg så snart jag får en lite längre stund över.

   Gilla

 2. Ja, det är det jag tänker på och överväger. Att man blir sjukskriven en lång tid, inte kunna köra bil osv. Jag väger för-och nackdelar mot varann. Eftersom jag inte har ont av den än så skulle det bli en ren ”kosmetisk” åtgärd och jag undrar om det är värt det med tanke på ovan nämnda.
  Hm..funderar vidare. Tack för en trevlig blogg !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s