Från Skagen till Sillebyssan

Vi lämnade Skagen tidigt igår morse. Halv sju om man vill vara noggrann. Redan när vi bestämde att vi skulle gå mot Sverige på lördagen visste vi att vi inte skulle få någon vind alls men det kändes ändå bättre än alternativet motvind på söndagen.

Det ser rätt platt ut men det gick dyning hela tiden dessutom ser det varmt ut men det var länge sedan jag frös så mycket som jag gjorde en stund mitt på. Att ha tumlare runt båten uppvägde en hel del. Kanske till och med allt nu så här i efterhand. Ett tiotal tumlare följde oss och de sista tre såg vi väldigt nära den Svenska kusten.

Planen var Vasholmarna och fem och en halv timma efter att vi lämnat Skagen hade vi fått guldplatser i Sillebyssan.

Här snackar vi kontrast från Skagens livliga hamn. Naturhamn när det är som bäst liksom. Komplett med grill på klipporna och fantastisk solnedgång i havet.

Jo, lite Eurovision blev det också men efter att ha sett alla bidragen orkade vi inte hålla oss vakna längre.

2 reaktioner till “Från Skagen till Sillebyssan

  1. Åh vilka bilder! Vilka underbara släta klippor och vilka solnedgångsbilder! Jag borde verkligen ta med mig familjen till västkusten någon sommar snart! 🙂

    Gilla

  2. Ja men det är ju klart att du ska. Just de släta rosa klipporna hittar du från Gullmarsfjorden och uppåt. Finns många trevliga familjevänliga hotell däromkring. Vann, Gullmarsstrand och Smögen havshotell. Just do it 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s