Sju stygn senare (OBS – bild som kanske är obehaglig)

Jag drömde jättekonstigt inatt. Om foten och hur den såg ut efter operationen. Kirurgen hade hittat en mikroskopisk knöl på tån och tagit bort den istället. Knölen på sidan av foten lämnades därför kvar. 

Att jag drömde så berodde på att jag idag skulle ta bort stygnen och alltså få se foten utan allt paket runt om. Jag såg fram emot det med väldigt kluvna känslor. Bara det där med att ett stift skulle sticka rakt upp ut tån liksom…

Foten har verkligen blivit jättefin och stiftet sticker verkligen rakt upp ur tån och nu är stygnen borta. Det sved tyvärr lite för mycket för min smak så när stiftet ska tas om två veckor hoppas/räknar jag med bedövning. 

Nu kan jag inte låta bli att titta på före- och efterbilden. Det har verkligen blivit stor skillnad. 

Bilden finns längre ner i inlägget. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

  

3 reaktioner till “Sju stygn senare (OBS – bild som kanske är obehaglig)

  1. Huuu! Kisar snarare än tittar på bilderna och funderar på om jag någonsin kommer att våga mig på en liknande operation? Min fot är inte lika illa där an som din var, men det är väl bara en tidsfråga kan jag tro. Och sista åren har det börjat göra allt mer ont att gå. Väldigt irriterande. Men det låter inte precis som en rolig upplevelse…! :-O

    Gilla

    1. Jag har skjutit upp operationen i tio år… Sista tiden har det tom gjort ont om täcket legat direkt på knölen så det gick liksom inte att vänta längre. Men – jag kommer inte att tveka att göra den andra… om en sådär tio år 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s