heldagsutflykt

efter en god natts sömn i husbilen bjöds vi på frukost inne hos svågern. Vädret hade bättrat sig och solen hade masat sig upp också. Tyvärr hade gårdagens åkande på grusväg stört min rygg så jag hade rätt ont men det var bara att bita ihop, vi hade ju en heldag planerad,

Vi började med att köra mot Valsjöbyn. Vi stannade för fotopaus vid Toskströmmen.

Väl framme körde vi över Gunnarsvattensån innan vi svängde vänster in till Rengsfallet.

Mäktigt och vackert!Vi passade på att fika innan vi åkte tillbaka mot Skärvången där vi skulle åta lunch på mejeriet. De hade en magisk ostbuffe och vi passade på att köpa med oss de vi tyckte var godast. Ett kort varv på loppisen hann. jag också med. Hittade en fin julljusstake, några glasskålar och en tennljusstake.

Sedan drog vi till fjälls och tog oss sakta men säkert upp mot trädgränsen. Vi kom inte hela vägen men fick ändå belöning i form av vacker utsikt från Önrun över AnsättenfjälletHär fick vi några regnskurar och en hagelskur över oss innan vi kunde gå ur bilen och fotografera.

Mätt på intryck och vackert åkte vi tillbaka till Föllinge där grillen nu är tänd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s