Vägen till vårt nya kök – del 13

Med vita luckor och vitt kakel tror jag att vita väggar kan bli lite väl kallt i köket så vi har spånat in på grått. Grått är flott men finns i många fler än femtio nyanser och ska vara en grå färg som varken slår i lila, grönt eller blått. Varmgrå men inte för mörk. 

Jag fick med mig ett gäng olika förslag från färgaffären…

  
…och lyckades tratta ner det till tre möjliga val. En bekant hade precis målat om hemma och efter ett besök hos henne (hon hade valt samma tre gråa som jag velade mellan) åkte jag till färgaffären och köpte färgprover att provmåla med. 

  
Det kommer bli den mittersta. Något med S 2000N. Men – velig som jag är funderar jag ändå på att köra på vitt.

Eller egentligen inte. Fast kanske…

Nä! Det får bli grått och det kommer bli hur bra som helst. 

Följ den spännande fortsättningen. 

2 reaktioner till “Vägen till vårt nya kök – del 13

  1. Det blir kanonbra med grått. Och smart att provmåla några olika och se i olika ljus. Rent krasst; om ni skulle ångra er sen och ändå vilja ha vitt så är det ju en kakbit att bara måla om igen. Det är värre om ni ångrar luckval eller vitvaror…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s