Julbord med jobbet på Salt & Sill

Varje gång jag får förmånen att äta julbord blir jag lite extra glad. Extra glad för att deras julbord ligger överst på min topplista över julbord. I år blev det ett lunchjulbord och det var precis lika bra som ett på kvällen. Aningens färre sillsorter men jag orkar ändå inte äta alla….

Att jag var mätt när vi åkte därifrån är en underdrift. Det känns inte som om jag behöver mer mat den här veckan och då fokuserade jag ändå bara på sill-, lax- och fiskborden. Ja, och så efterrättsbordet förstås.

20131217-174305.jpg
Tack för ett bra julbord i år Salt & Sill! Hoppas vi ses på julbord nästa år igen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s