Tack Corallen

Det var lite på vinst och förlust som vi bokade in oss på Corallen i Oskarshamn. Jag menar, det är ju inte så att vi är på ostkusten särskilt ofta. Första intrycket med småbåtshamn utanför fönstret och uteplatsen var mycket positiv, rummen betydligt bättre än korridorerna antydde och sängarna var sköna. Nu har vi även avverkat frukosten och även den var riktigt bra. Och då är jag rätt kräsen. Äggröran brukar vara en viktig parameter för mig och den som serverades i morse var riktigt bra. 

Tack Corallen. Vi hälsar gärna på er igen. 

   
 
Nu – mot Öland. Ryktet gör gällande att det blir kroppkakor till lunch. Mums. 

En reaktion till “Tack Corallen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s