Liggedag i Hals

Det regnade när vi vaknade, regnade och blåste. Så, vi valde att ligga kvar och bara slappa. Men inte bara slappa.

Jag följer ett träningsprogram med appen Runkeeper och enligt den skulle jag ut och jogga varvat med gå i 45 minuter. Det kändes som ett väldigt långt pass nummer 4 men jag har bestämt mig för att följa det så det var bara att ge sig ut. Springa är ett väldigt bra sätt att se sig om kan jag konstatera och Hals är mycket mer än hamnen.


45 minuter senare hjälpte maken mig att hänga upp TRX-banden så att jag kunde köra tabataträning och efter det var jag nöjd. Och slut. Så slut att jag blev vrålsugen på pannkakor några timmar senare och tryckte i mig två (!!) portioner med nutella och banan till.

Imorgon har vi dejt med kompisbåten Splash i Øster Hurup. Vi räknar med fint väder. 

Godnatt från Hals.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s