När allt går bättre än man tror

Jag fick lugnande, lokalbedövning och lurar med musik så operationen gick tio gånger bättre än jag hade trott. Alla tog min oro på allvar och jag kände mig mycket väl omhändertagen. Nu är det bara ”resten” kvar och för det har jag fått piller, kryckor och en särskild sko att använda. 

Om två veckor tas stygnen bort och om fyra veckor ska stiftet plockas. Innan dess hoppas jag dock vara både mobil och smärtfri. 

Det här är en helt ny upplevelse för mig. 

  

4 reaktioner till “När allt går bättre än man tror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s