Soppa till valpen

Precis som nästan varje dag åkte jag hem och rastade hundarna innan jag värmde på min soppa som jag skulle ha till lunch. Soppan blev lite väl varm så den fick stå till sig medan jag sträckte ut mig på soffan en kort stund. Tanken var att några minuters ”shut-eye” skulle avhjälpa den där molande huvudvärken som jag hade.

Behöver jag säga att jag stensomnade?

20 minuter senare vaknade jag av ett konstigt ljud i köket. Typ ”slurp, plask”.

Där, med bakbenen på min stol och framtassarna på bordet, stod en lycklig liten fröken Gnista och mumsade i sig min, nu betydligt svalare, soppa. När hon såg och hörde att jag kommit på henne hoppade hon snabbt ner på golvet och såg väldigt oskyldig ut…

Jag fick åka tillbaka till jobbet utan att ha ätit medan Gnista säkert fortfarande slickar sig om nosen.

2 reaktioner till “Soppa till valpen

  1. Ja,f*n vi har tydligen skaffat oss en blandning av hund och klätterapa….den nya vovven lyckades igår stjäla det mesta av den middagen vi hade tänkt att bjuda våra gäster på….herregud han måste ha klättrat upp på lådhantagen….så var du glad att det bara blev din lunchsoppa….Nya vov sköter han sig bättre?

    Gilla

    1. Ny vov är superduktig 🙂 Första tiden var han en artig gäst men nu har det ordnat till sig och han är som en Welsh ska vara. Busig och med en räv bakom varje öra. Han har smällt bra in i familjen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s