Tjugofem istället för fyra

Det brukar ta mig fyra minuter att köra till jobbet. Jo, jag kör, det funkar inte att cykla när jag behöver hem på lunchen till hundarna, rasta dem och sedan hinna tillbaka. Nu ska järnvägsövergången som finns på den väg som jag har hem lagas så den vägen ska vara avstängd månaden ut.
Så – idag fick jag köra en annan väg. Som tog 25 minuter istället för de 4 det brukar ta i vanliga fall. Alla andra skulle ju också köra en annan väg och många bilar i kombination med ljussignaler och en järnvägsövergång ledde till att det kändes som rusningstrafik i en storstad. Inget som jag är van vid i alla fall. När jag nästan var framme och såg avfarten till jobbet tog det mig ytterligare fem minuter eftersom både en expressbuss och en långtradare hade missat att vägen var avstängd längre fram och därför var tvungna att vända. Suck!
Testar en annan väg hem på lunchen tror jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s