Ett halvår senare

Lite konstigt är det. Det har nu gått sex månader sedan min stroke och det är klart jag har kommit ganska långt jag går jag har fått lite funktion i armen så jag kan flytta armen och nu äntligen börjar det hända saker i fingrarna också men det går inte tillräckligt snabbt för mig jag är frustrerad jag trodde på något sätt att jag hade skulle ha kommit mycket längre efter ett halvår det här med tålamod är inte riktigt min grej men det är bara och kämpa vidare.

En reaktion till “Ett halvår senare

  1. Tänker på DIG varje dag och beundrar din envishet och målmedvetenhet. Är övertygad om att du klarar av detta som allt annat du klarat av i ditt liv. Kämpa på och lycka till. Gratta även Maria…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s