Långt kvar till Göteborgsvarvet 

Lillebror coachar och jag springer som han säger. Fick lite hicka förra veckan när det plötsligt smög sig in ett 40-minuterspass men jag tog tjuren vid hornen och fixade det. Tänk. 40 minuter och nästan 6 km. Det trodde jag skulle dröja. 

De senaste veckorna har det dessutom varit runt 25 grader trots att jag sprungit efter jobbet och ändå har det gått bra. Riktigt bra! 

Till idag. Blåsor under båda hålfötterna fick mig att bryta efter 25 minuter. Det känds bättre att bryta än att fortsätta springa på utsidan fötterna. 

Nu blir det vila i 3-4 dagar och inköp av nya strumpor. Enligt lillebror kommer det dessutom bli lite kortare sträckor ett tag, så att kroppen hänger med.

3 reaktioner till “Långt kvar till Göteborgsvarvet 

  1. Heja! Jag är anmäld till Tjurruset i oktober (alltså jag har anmält mig själv, mycket medvetet, för jag tänkte det kunde vara en bra morot för sommarens löpning) men är nu ytterst tveksam till om jag ska ställa upp. Väldigt få mil i benen om man säger så…

    Gilla

      1. Bra fråga. Jättebra fråga. Det där med för få mil i benen löste sig liksom kemiskt när vi blev bjudna på bubbelmingel på annan ort kvällen innan 😆. Men nästa år DÅ ska jag springa!

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s