Som en nåldyna

Det var i början av november som jag drog på mig tennisarmbåge och än är jag inte helt bra. Jag är mycket bättre men nu gäller det att hålla i med övningarna så att det inte blir återfall. 

Visst har övningarna hjälpt men det har även akupunkturen gjort och trots att jag är nålrädd har jag gått tillbaka igen och igen. I början var det armen som behandlades men nu senast har det varit axeln som behandlats. Det är därifrån som tennisarmbågen kommit. 

Idag satte sjukgymnasten 10 (!!) nålar. Hela vägen från axeln/ryggen ända ner till tumvecket. Jag biter ihop…Det blir ju bättre. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s