Inte längre stopp

stopp i avloppetIgår kväll tog det alltså totalstopp i avloppet i köket. Jag såg framför mig hur tusenlapparna skulle flyga iväg när den stora lastbilen skulle komma hit med sin monstermaskin och högtrycksspola rören. Under tiden fick vi diska i tvättstugan och döttrarna fick inte använda dusch eller badkar uppe. På något underligt vis verkade det som om de avloppen hängde ihop med de i köket.

Idag fick maken en idé. Lite surfande på nätet och sedan drog han till Uddevalla för att shoppa. Vad han köpte? Jo, en form av rensspiral och en avloppsspolningssgrej som kunde kopplas till högtryckstvätten. Det handlade inte om tusenlappar i inköp så det var värt ett försök.

Allt kopplades ihop och han lyckades!

Han är idag min hjälte hela dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s