Thorskogs slott

Jag har varit där förut men då på sommaren och i vackert väder. Allt blommade och var vackert.

Jag har sett bilder av det i vintrig krispig vit miljö och fascinerats av vackerheten.

Men när jag kom dit i torsdags var det dimmigt, disigt och lite mystiskt istället. Det var inte så mycket som blommade men inomhus hittade jag skönaste sittplatsen som var pyntad med en liten bukett med vitsippor. Det är vår det.

Hann inte med någon längre promenad (läs – frös så in i bänken att jag hellre gick tillbaka in) men skulle lätt kunna tänka mig att åka dit för att bara promenera i slottsträdgården. Där kan min hitta det mesta verkar det som.

Desktop1

Tänk vad fina ställen som finns i vår närhet. Och tänk vad trevligt att ibland råka hamna på dem med jobbet. Då kan man liksom reka inför att kanske ta med maken dit någon gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s