Hasselösund – det lugna Smögen

Vinkade av se två yngsta döttrarna som åkte hem och tog sedan en promenad till Smögen. Det är så lagom att ligga i Hasselösunds gästhamn men ändå kunna ha närheten till Smögenbryggan utan att ha buslivet. Lite som lite av varje. Några små inköp blev det men inget större även om butikerna lockade med massa rea. Misstänker att det kommer att bli ännu mer rea om ett tag och då kan en helgutflykt vara lämplig.

Promenera gjorde vi inte till min kollega som har sommarboende på Kungshamnssidan utan dit fick vi ta gummibåten. En trevlig fikastund i solen efter att först fått se deras supersöta kattungar. Inte ens min allergi kunde få mig att tycka annat. 🙂

Tillbaka till båten verkade det länge som att vi (läs maken) skulle få ro. Motorn råvägrade nämligen att starta trots ihärdiga försök. Kollegans sambo ryckte dock ut och bogserade ”hem” oss till vår lätt solbrända dotter. Det är tur att hon mönstrar av imorgon för jag tror inte att hon tål mera sol nu. Tänk vad mycket bättre vädret blev dessa dagar än det som prognoserna visade på. Härliga dagar med alla döttrar i ett somrigt Bohuslän.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s