Mitt i byn

Nästan mitt i ingenstans ligger Gällstad och mitt i Gällstad liggerLager 157. Sist jag var där var det knôkat med folk och jag har flera gånger dragit mig för att åka tillbaka. Idag var det istället nästan folktomt. Antagligen beroende på att jag var där kl 18 en fredagkväll och inte en lördag kl 11…

20130105-001620.jpg
Där finns lite andra affärer också. Bl a en Vagabond-outlet där jag inte handlade något. Frågan är om jag inte ångrar mig lite ändå….

20130105-002819.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s