Vilken tur!

När vi lämnade ”Haala” imorse var det med planen att gå till Käringön över dagen för att sedan gå till hemmahamnen som ikväll. Vi ångrade oss och blir kvar ute ytterligare ett tag. Det är ju först på lördag som vi har planer. Och så måndag förstås. Då börjar vi jobba igen.

Det är förvånansvärt mycket båt ute. Till och med hamnkapten Henrik var förvånad. Han hade räknat med ca 50 båtar här idag men det är nästan fullt. Kanske är de fler än vi som vill få ut det mesta av den fantastiska sommaren.

20130805-225800.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s