”tillsammansdag”

Att ha 25-årig tillsammansdag ska man ju fira lite extra och det även om dagen råkar infalla en vardag mitt i veckan. För oss blev det bubbel, god mat och som pricken över I den fantastiska föreställningen La Cage aux Folles på Göteborgsoperan. Ett perfekt firande helt enkelt.

Skärmklipp

Är då ”tillsammasdag något att fira? Ja varför inte? 🙂 Allt som är värt att firas ska väl ändå firas. Det ger ju vardagen lite guldkant. Så tycker jag. Sen kan man ju fira på olika sätt. Ibland kan det räcka med att mysa till det och laga lite god mat hemma för att nästa gång slå på lite större…. Att ha 25-årig tillsammansdag var definitivt en anledning att slå på lite större. Även om det var på en vardag.

Så – Fira mera och fira mycket!

…och har du möjlighet, gå då och se La Cage aux Folles. Den var riktigt bra. Sådär bra så att publiken stod upp och applåderade redan innan sluttonen hade klingat ut. Men det är klart, med artister som Hans Josefsson och Mikael Samuelson i huvudrollerna kan man kanske inte vänta sig annat. Nya (för mig) stjärnskottet Linus Henriksson ska det dock bli spännande att följa. Mitt första intryck av honom var mycket gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s