Inte utan min hostmedicin

CocillanaAtt resa in i ett annat land med flyg och komma på att man nog inte ska ta med den morfinklassade hostmedicinen är bra. Tänk om en knarkhund hade fått korn på de futtiga millilitrarna och markerat min väska innan den skulle komma ut på bandet. Då hade min vistelse nog blivit aningen annorlunda än den planerade.

Nej – istället fick det bli inköp av annan äckligare och aningen mindre verkningsfull hostmedicin på plats. Nästa gång ska jag se till att ha stämplar och intyg i god tid så att jag kan ta med den. Cocillana är ju den enda medicin som funkar när man hostar så att man tror att man ska dö.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s