Väntar och väntar

Ungefär var åttonde månad har hon löpt, vår Sintra, och nu väntar och väntar vi. Tanken är att hon ska paras när det väl är dags och vi hoppas så klart att det ska ta sig och bli valpar. Vår lilla skrutta ska bli mamma. Men det är klart, hon är tre år och tre år i en hunds värld är hela 27 år ju – typ. Första året är ungefär 13 människoår och därefter är varje hundår lika mycket som sju människoår.

Ändå minns jag det som i går när hon var liten. Superliten. Fem veckor gammal liten. Då när hon som första valp i kullen, nyfiket kröp fram mot mig och till och med vågade sig på ett par nospussar (Sintra är den av valparna som har ett hjärta i pannan).

Vi fortsätter vänta på att hon ska börja löpa och nu börjar det komma fler och fler tecken. Skälligheten till exempel och att hon vill ut och kissa hela tiden. Snart drar det nog igång.

Hoppashoppashoppas!

Annonser

2 thoughts on “Väntar och väntar

  1. Tack för kommentar hos mig. Så här gjorde jag:
    Jag har en sexarmad ljusstake i smidesjärn. Med alla ljus tända får man lätt en djupeffekt. Bilden är kraftigt underexponerad och dessutom har jag i efterhand lagt på ett färgfilter för att få bilden ännu lite dovare. Som effekt gjorde jag en spegling av bilden. Det jag kom på i efterhand att jag borde ha beskurit dem , så det inte blev så mycket svart mellan raderna med lågor. Jag höll också på rätt länge med att blåsa lätt på lågorna medan jag fotograferade, men alla de bilderna blev väldigt suddiga. Det är ju det här med att använda sig av stativet (tar för lång tid att packa upp) och/eller be någon blåsa med man fotograferar. Det hade varit kul om jag kunnat få en låga som fladdrade och resten som är stilla. Nu ser det ju nästan ut som att jag duplicerat ett ljus flera gånger.
    /Öbon

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s