Koll och dubbelkoll

Jag ska bara kolla till båten säger han och innan jag har hunnit blinka är han borta.

Av någon anledning har jag förträngt den där biten. Den där biten som innebär att när båten ligger i vattnet och det blåser så vill maken gärna kolla och dubbelkolla den. Missförstå mig rätt, jag förstår honom. Det finns mycket som kan hända. Framförallt när det gäller vindriktningen nordost som är den sämsta för vår hamn. Och när det började vinda rejält från det hållet under kvällen, för att nu ligga på runt 20 m/s utan att vi varit förberedda på det, förstår jag att han vill ut och lägga på några extra tampar och kolla till den.

Jag, jag har gått och lagt mig och lyssnar på hur områdets alla sopkärl blåser omkring på gatorna…

Uppdatering: allt var ok med båten och den har nu fått några fler linor på sig. På väg ut ur området hade maken fått flytta på ett antal sopkärl för att komma fram med bilen för att sedan göra samma sak på vägen hem…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s