För mig är det självklart att vara medlem i Sjöräddningssällskapet

Hur känns det att hamna mitt i ett kallt och stormigt hav? Att tvingas kämpa för varje andetag och inte veta om räddningen kommer? Den känslan tar Sjöräddningssällskapet fasta på i sin allra första reklamfilm som handlar om hur en nödsituation till havs kan se ut.

Många känner inte till att Sjöräddningssällskapet är en ideell organisation utan statliga bidrag. De har 2 000 frivilliga sjöräddare som ställer upp på sin fritid för att rädda liv till sjöss, helt utan att ta betalt. Förhoppningen är att filmen ska öka kännedomen om Sjöräddningssällskapet och få fler att bli medlemmar.

Jag är medlem! Bli det du också! Anmäl dig här.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s