Hela havet stormar

Jag kan ha ställt till det lite. Aningen eller jättemycket, det återstår att se.

Det handlade om att jag skulle få plats med ytterligare en servis i köksskåpen. Maken undrade lite försynt om det inte var någon annan servis som skulle rensas bort/ställas undan men så var det ju inte. Eftersom jag inte vågade lita på att ett 80 cm brett överskåp skulle hålla (det håller säkert för massor mer än jag tror) fick jag för mig att göra en rockad med två 60-skåp.

Nu finns inget där det fanns förut. Till och med kaffemaskinen flyttade jag på, något jag blev varse när jag stod framför en tom bänk med en tom mugg i morse. Maken log inte helt tyst…

Jag har nog stället till det. Aningen men troligen jättemycket!

En reaktion till “Hela havet stormar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s