Det där med segling och tjejer

Jag har anmält mig till Seglarmingel på Sjösportskolan i Göteborg. Så här står det i inbjudan:

SEGLARMINGEL, KVINNA I FOKUS, 13 MARS
KLOCKAN 18-20.30

Linda Lindenau kommer till oss och berättar om sin nyss avslutade segling till Antarktis tillsammans med Milo Dahlman.
Linda är den ensamstående tvåbarnsmamma som för ett par år sedan bestämde sig för att segla från Stockholm till Kanarieöarna och tillbaka tillsammans med sina barn. Nu har hon seglat till Antarktis, där världens tuffaste väderförhållanden råder, och hon lever på att hålla seminarier samt seglarkurser både i Sverige och i Grekland.

Linda lever sin dröm, lever du din?

Kom och låt dig inspireras av Linda på vårt seglarmingel söndagen den 13 mars kl 18.00 på Talattagatan 24. Det blir dryck och tilltugg i pausen, och flera av de organisationer som ordnar navigations- och seglarkurser för kvinnor kommer att finnas på plats för att presentera sin verksamhet.

Hur kunde jag INTE anmäla mig. Framförallt det där med

Linda lever sin dröm, lever du din?

slog an på något. Nu vill jag inte leva den drömmen 365 dagar om året (åtminstone inte än) men jag vill definitivt känna att JAG kan mera alla de gånger jag är ute på sjön. Det är inte så att jag inte kan men jag vill kunna mer, förstå mer och våga mer och där sätter jag idag mina egna gränser. Tyvärr sätter jag dem nog själv lite för tidigt, i alla fall om jag skulle jämföra med en man med samma kunskaper som jag. Jag tycker nog själv inte att jag kan tillräckligt…även om jag egentligen vet att jag kan rätt  mycket.

Men – två gånger har jag ändå haft tjejsegling med Aquelina och faktiskt börjar jag nog känna att det är dags att planera en tredje. Den här gången vore det roligt om någon mer tjejbåt vill hänga på.

En reaktion till “Det där med segling och tjejer

  1. Så roligt! Det är jag som ”är” Luvans Seglarblogg och jag är ofta inne på din blogg. Jag ska också på minglet – på nåt sätt kan vi väl ”träffas”?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s