Det snöar ute!

Jag vet att många tycker att det är onödigt. Egentligen tycker jag nog det också eftersom jag vet att den inte kommer att bli liggande. Snart är det bara slask och elände igen och det vackra vita är borta.

Kanske är det barnet i mig som blir glad över snön? De där flingorna som singlar mot marken och lägger sig som ett vitt täcke och som dämpar ljudet en aning. Kanske är det längtan att få göra en snöboll och kasta iväg, eller att få lägga sig på marken och bara göra en snöängel? Eller så är det vackra, unika i varje snöflinga och kanske knarret under skosulorna?

Oavsett vad skälet är så tänker jag fortsätta att gilla snön! Hoppas att den får ligga kvar!

En reaktion till “Det snöar ute!

  1. Jaja, bara den får ligga kvar ett tag så är det väl OK. Grabbarna har iallafall haft kul ikväll med snöbollskrig med grannungarna. Slutade tyvärr med en fullträff strax under Lukas vänsta kind. Ovan som han är hade han inte dragit upp overallen i halsen utan bollen smälte sakta ända ner till naveln. Inte skönt för ett barn som fryser mest i hela världen. Åtgärd? 40 grader i badkaret och dataspel och allt var fridofröjd igen.
    //N

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s