Värsta stalkern typ ju

Jag har sett henne massor med gånger, på nätet. Så när jag såg henne irl tyckte jag att det var en väldigt bra idé att gå fram till henne. Dessutom alldeles röd i ansiktet och toksvettig efter ett Indoor-pass. Hon var så klart fräsch som en nyponros och såg ut som ett levande frågetecken. Efter en stund hade jag nog lyckats få fram vem jag var och efteråt kände jag mig som ett fån. Hur korkad kan man bli liksom. 

Förlåt Behå-Helene. Jag är ingen farlig stalker…

3 reaktioner till “Värsta stalkern typ ju

  1. Jag såg dig på IKEA Uddevalla en gång, och valde att inte stega fram och ofreda…..så där slapp du en ”stalker” 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s