nästa level

det går framåt om än långsamt. har vl blivit bättre på tålamod men det är ändå. oerhört frustrerande.. ändå kan jag inte låta bli att förundras och förbluffas över kroppen och vad den kan åstadkomma. Framstegen fortsätter komma  nu

 • kan jag stå upp och duscha
 • gå på yogapass
 • har jag sagt upp hemtjänsten
 • och trygghetslarmet
 • har jag lagat middag
 • orkar jag mer och mer
 • håller jag på at lära mig om hjärntrötthet som jag upplever är jobbigast just nu
 • kommer jag sköta min egen rehabträning hemifrån

 

fortsättning följer…

4 reaktioner till “nästa level

 1. Det är beundransvärt det du åstadkommer med din vilja, mod, envishet och uthållighet. Är helt övertygad att det bara kan gå uppåt/framåt. Fortsätter att hålla tummarna för fler positiva besked . Per/pappa

  Gillad av 1 person

   1. En kämpe som du har inget med mardrömmar att göra. MEN – gå inte för snabbt fram med att avstå från hjälp!! Nice and easy tycker Per/pappa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s