En händelserik söndag

Även idag var det handbollsmatch, men borta den här här gången. Mot Kortedala – i Kortedala. Samlingen var redan kl 11 vid Kvantum Arena i Stora Höga för avfärd. Matchen som vi vann – även om det blev en rysare på slutet, var slut vid tvåtiden.

Eftersom maken skulle ut och resa och inte vara hemma när vi kom hem hade jag lovat döttrarna att vi skulle åka till Skene och handla skor så dit styrde vi. Både döttrarna hittade skor men inte jag 😦 Misstänker dock att vi kommer åka dit fler gånger… Mitt ute i ingenstans men stort utbud och bra priser.

Avslutningsvis åkte vi in till Göteborg och tittade på FAME. En bra avslutning på en lång dag – även om filmen inte var något av det bästa jag sett.

Nu väntar sängen och en intensiv vecka. Hoppas bara jag kan bli lite piggare alternativt att förkylningen bryter ut på riktigt. Som det är nu ligger den och lurpassar i kroppen och gör små gästspel. Halsont en dag, ont i örat en annan osv. Jag är nog rätt klen…

Men först ska jag ladda bakmaskinen innan jag kan krypa ner under täcket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s