Halkiga skor på båten

Jag har ett problem. I land är det inte så stort men ombord på båten kan det rent av ställa till med skador.

Maken kan ha vilka skor med gummisula som helst på båten utan att halka. Köper jag likadana halkar jag. Köper jag andra halkar jag lika mycket. Problemet är att jag inte kan sätta fingret på vad det beror på, det enda jag kan gissa på är att mina små fötter spelar in och kanske även vikten jag fördelar över de små fötterna.

För ett par år sedan hittade jag ett par seglarskor från Helly Hansen som har funkat jättebra – tills nu. Nu har gummisulan torkat och skon är halare än halast. Skon jag behöver ska inte heller bara funka på båten utan MÅSTE funka även på halkiga bryggor och klippor.

I slutet av förra årets säsong hittade jag ett par sandaler från Sebago som har varit jättebra. Nu har jag köpt samma typ men denna gång hela skor och de har exakt likadan sula. Hoppas innerligt att de funkar på exakt samma sätt som de andra.

Nu håller jag tummarna för att sulan är EXAKT likadan!

En reaktion till “Halkiga skor på båten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s