Tips på en smarrig kycklinggratäng

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa 4 kycklingfiléer och banka ut dem försiktigt om de är ojämna. Stek i smör så att de får en fin yta
  2. Skiva 2 tomater tunt.
  3. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna.
  4. Repa av alla basilikablad från en kruka, hacka och strö sedan över.
  5. Rör ut 3 msk dijonsenap i 2 dl grädde och pressa i 2 vitlöksklyftor.
  6. Blanda gräddblandningen med med 2 dl crème fraiche och salta och peppra.
  7. Häll över kycklingen och strö över ost.

Gratinera i 20-25 minuter.

Servera med lättkokta haricot verts och pasta. Mums!

(Recepetet kommer från Tasteline)

En reaktion till “Tips på en smarrig kycklinggratäng

Lämna en kommentar