Mycket optimistisk

Efter det här ska vi nog inte behöva ses igen. Säger läkaren så är han mycket optimistisk. I morse var han tom tveksam till om hennes diagnos ens stämde och ifall hon verkligen hade en extrabana. Vi började tänka i banor om nya utredningar och mer ovisshet och när ablationen drog ut på tiden visste vi inte vad vi skulle tro/hoppas på.

Sen ringde han! Och var så positiv. De hade lyckats hitta banan genom att trigga igång hjärtat. Bara det var ett plus. Det har de haft svårt för innan. Visserligen satt den så nära AV-noden att de inte kunde bränna utan fick frysa den istället men de kunde inte trigga igång hjärtat att rusa igen efter det. Det borde kunna innebära att den är borta.

Jag är också positiv men en mera försiktig sådan och släpper inte riktigt taget om tummarna än. Bara för säkerhets skull…

En reaktion till “Mycket optimistisk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s