Väntar

Kvart över sju i morse var hon på plats. Först på avd 91 för att preppas och sedan vidare till kardiolabbet. Det blev en stunds väntan och innan den lugnande tabletten hade börjat verka spelades det lite spel. Hon loosade mot mig (så klart) men vann över sin far (så klart). Sen fick hon åka säng…

Vi mötte Sigfus (dotterns hjärtkirurg) när vi kom upp till kardiolabbet och fick en pratstund med honom. På gott och ont. Han är skrynklig i pannan. Det är mer och mer som pekar på att dotterns hjärtrusningar inte beror på det de trott från början. Bl.a. fick vi nu veta att rusningarna är lite för snabba för att stämma. Det kändes sådär att få höra det men han verkar ändå vara beslutsam att fixa henne. Det är ju lite tredje gången gillt även för honom.

Väntan har börjat även för oss och ”som vanligt” sitter vi nu på Gothia och äter frukost.

Nu får vi se hur lång tid det tar idag och om det lyckas. Både maken och jag tyckte nog att det kändes som att Sigfus inte ville förmedla några allt för positiva förhoppningar men hoppas det gör vi!

20110331-093936.jpgO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s