Nästan som semester

Vid halv tre lämnade vi hemmahamnen för påskens båtäventyr. Då hade jag både hunnit jobba halvdag och handla. Just idag var jag glad att kunna utnyttja en av kupongerna i Idrottsrabatten. 10% på maten till helgen var faktiskt rätt bra utdelning. Vi kan väl säga som så att jag har tjänat in vad hela häftet kostade…

Idag gick vi ingen längre etapp utan nöjde oss med att gå till Ängeviken på utsidan Tjörn. Där var det samling med kompisbåten Alinde och en husbil. Det var föräldrarna till den manliga delen av Alindes vuxna besättning + syster med barn som anslöt och som kommer att hänga med landvägen den här helgen.

Eftermiddagen/kvällen har varit helt fantastisk. Vi satt iland och åt och bara njuter av sällskap, väder och förväntan. Förväntan inför en underbar helg!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s