Dags för Rödspätte Cup

Varje påsk de senaste åren har yngsta dottern varit iväg på handbollscup i Fredrikshamn. Just i år har cupen verkligen hägrat och det var först ganska sent som vi vågade anmäla henne. Men – nu verkar ju hjärtat vara lagat så det är det full fart som gäller.

I förmiddags åkte de. Alla förväntansfulla A-flickor från Stenungsunds Handbollsklubb. Hemresan är bokad till söndag men om de går till final måste den ändras till måndagen istället. Jag hoppas det kommer först på måndagen och håller alla tummar jag har.

Heja SHK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s