Inhägnat område

Maken och de två yngsta döttrarna har jobbat hårt. Hela dagen igår jobbade de med sexkantsnät, märlor och najtråd.

Vi har en poppelhäck (emellanåt kallat den gröna dj***len) och den är tät, fin och hög. Problemet är att den inte är tät nertill. Där är det istället alldeles lagom för en nyfiken valp att ta sig igenom. Kanske för att se om gräset är grönare på andra sidan…

Nu blir det nät hela vägen runt. För tillfället syns den men den lär snart försvinna in bland det gröna. Sen kan Sintra få vara lös och busa i trädgården. Självklart inte ensam men vi slipper vara oroliga. Målet är att det ska vara klart till på söndag. Då kommer Rufus hit för att leka och även ytterligare en av Sintras bröder från kullen (Fröding) kommer. Fröding är fortfarande kvar på kenneln och har nig tyckt att det blev väldigt tomt eller så blev han bara avundsjuk när han fick höra att Sintra och Rufus hade träffats. 🙂

20110617-074436.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s