Typ inte bra

När jag ändå putsade fönster passade jag på att tvätta vardagsrumsgardinerna. Det gällde att passa på medan jag kunde hänga ut dem. För säkerthetsskull lade jag i en Colour Catcher. Tyget var ju i tre olika färger… Eftersom merparten av tyget är mörkt blått trodde jag möjligen att det vita i tyget kunde bli ljusblått.

Det blev rosa! Extremt oväntat…

Så – nu har vi inga gardiner i vardagsrummet och jag hade inte egentligen tänkt byta så inspirationen är noll.

Tips någon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s