När Berit stormar

Redan igår hade jag planen klar för mig. I och med att vi skulle åka till svärföräldrarna idag och att de bor på lagom bilavstånd från Tjurpannan skulle vi åka dit för att titta på det fantastiska skådespel stormen skulle bjuda på. Sist jag var vid Tjurpannan var i somras – då gick vi förbi där med båten och förhållandena var ljuvliga.

Nu var det något helt annat som mötte oss och av Väckers fyr såg vi inte jättemycket. Jag tog mig rätt långt ut och fick gå i sidledd för att inte utgöra för stort vindfång i de 25-30 m/s som det blåste. Här och var kunde jag huka mig bakom en klipphäll och det var bland det mäktigaste jag någonsin sett. Jag är så glad att vi tog oss dit. Peeling fick jag på köpet. Det känns fortfarande som om jag varit på sjön en hel dag, så blästrad är jag i ansiktet.

Det är bara att konstatera att det idag varit mycket väder och mycket vind

4 reaktioner till “När Berit stormar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s