Hjärngympa – inte bara för människor

När vi var i Rönnäng på Outleten köpte vi en leksak till Sintra. En leksak med lite hjärngympa. Den består av ett antal fack i fyra rader. Vissa av facken har lock, andra har det inte. I facken gömmer man godis och sedan ska hunden lyckas skjuta/öppna facken för att komma åt godiset.

Det blev succé! Först var hon i och för sig väldigt frustrerad över att bara kunna känna lukten av godiset men sen, sen lyckade hon öppna första facket och nästa, och nästa igen. Hur hon gör? En kombination av att skjuta på med nosen och tassen… Duktig är hon.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s