Bättre och bättre att bo här

Läser att det blir bättre och bättre att bo i där jag gör. Stenungsund rankas som den 25 bästa kommunen att bo i och avancerara hela 50 platser från förra året. Men det visste jag ju redan. Att det är bra att bo här alltså. Även om jag bara är inflyttad Stenungsundsbo är det ändå här som är hemma. Här slog jag ner mina bopålar 1995 och här har jag rotat mig.

Tjörn hamnar längre ner på listan. Hm…

Hela artikeln ”Här är det bäst att bo 2012” hittar du här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s